"Dobálós" savanyúság

2017-07-13

sponsored links

Sajnálom hogy egy  eddig rejtõzködött ez a régen meglévõ receptem . Közzé teszem hátha valakinek hasznára válik. Nagyon régen jegyezte le nekem  volt kolléganõm  akitõl sok  megbízható finomságot kaptam  elõbb ízlelésre majd recept formájában! Biztos sokan ismeritek , akinek kertje van  folyamatosan  töltheti meg az edényt  ami lehet mûanyag vagy zománcozott vagy hallottam már kerámia tároló edényrõl is.
A kép csak illusztráció


Hozzávalók és elkészítése:/ ez a mennyiség 10 literes edénybe való/: 5 liter hideg víz, 3 dl  20 %-s ecet, 25 dkg só, 1 kg kristálycukor, 1/2 csomag nátrium benzoát, 1 evõkanál citromsav, 1 dkg borkénsav. -Edénybe az  egészet elkeverni és beledobálni az uborkát, karfiolt, hagymát, alma paprikát lezárva sötét hûvös helyen tárolandó!
Házi mindig jobb!

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2017/07/...

sponsored links

Keres?s